B2 Seviyesi Kurs Kayıtları

Dünyayı etkileyen Pandemi nedeniyle Üniversitemizin aldığı kararlar neticesinde, eğitimimiz 30 Mart tarihinden itibaren çevrimiçi ortamlarda gerçekleştirilmekte ve uzaktan eğitimin bir müddet daha devam etmesi öngörülmektedir. Bu süreçte B1 kuruna devam eden öğrencilerimizin kur sınavlarının yüz yüze gerçekleştirilmesi, alınan tedbirler kapsamında, mümkün değildir.   Öğrencilerimizin süreç ve görev odaklı değerlendirilmeleri neticesinde B2 seviyesindeki dersleri almaları uygun görülmüştür. Ancak yüz yüze eğitim başladıktan sonra B2 seviyesi sonunda öğrencilerimize seviye tespit sınavı uygulanacak ve bu sınavın sonucuna göre başarılı oldukları seviyelerin belgeleri (B1, B2) verilecektir.

KURS KAYITLARI

 

Kesin Kayıt Tarihleri   : 20 Mayıs – 2 Haziran 2020

Kesin Kayıt Yeri          :  

Kursa devam edecek öğrencilerimizin kurs ücretlerini aşağıdaki banka hesaplarına ad ve soyadlarıyla yatırmaları mevcut şartlardan dolayı yeterlidir. Ayrıca herhangi bir karışıklığa neden olmamak için ücretlerini kendilerine ait olmayan hesaplar vasıtasıyla yatıran öğrencilerimizin açıklama kısmına adlarını ve soyadlarını yazmaları gerekmektedir.

 

 

Kur Ücretleri: Kurs ücretlerine bütün dünyayı etkileyen Pandemi nedeniyle, tek sefere mahsus olmak şartıyla, mevzuatımızda da yer alan %20 indirim yapılmıştır. Ancak bu indirim 20 Mayıs – 2 Haziran 2020 tarihleri arasında kaydolan kursiyerlerimiz için geçerlidir. Bu tarihlerde ücretini ödeyecek olan kursiyerlerimizin 480 TL yatırmaları yeterlidir.

 

Not: Kayıt süresi dolduktan sonra kaydolmak isteyen öğrencilerimiz mazeretlerini de bildirmek şartıyla 3 – 8 Haziran tarihleri arasında kaydolabilirler.  Ancak bu kursiyerlerimize indirim hakkı uygulanmayacaktır. Dolayısıyla  3 – 8 Haziran tarihleri arasında kaydolan kursiyerlerimizin B2 kursu için 600 TL ödemeleri gerekmektedir.

 

HESAP NUMARASI:

Ziraat Bankası Çorum Şubesi

Hesap No : 78-55973328-5010

IBAN :TR29 0001 0000 7855 9733 2850 10

 

Kurs Başlangıç Tarihi   : 8 Haziran 2020

Ders başlama saati         : Kayıtlardan Sonra Kesinleşecektir.

 

 HİTÜ-TÖMER

  Bahçelievler Mah. Bahabey Cad. 3. Sok. No:6 Merkez/ÇORUM.

 

NOT:

1- Pandemi nedeniyle eğitim  bir süre daha uzaktan çevrimiçi uygulamalar vasıtasıyla gerçekleştirilecektir. 

2- B2 seviyesine ait kitaplarını almak isteyen öğrencilerimiz kurs başladıktan sonra HİTÜ-TÖMER’e gelip kitaplarını alabilirler.

3-B2 derslerimizin 8 Haziran 2020 tarihinde başlaması öngörülmekte olup herhangi bir değişiklikte kursa kaydolan öğrencilerimize bilgi verilecektir. 



HIZLI ERİŞİM

instagram Facebook Twitter