Genel Türkçe Kursları İçin Başvuru ve Kayıt

Çevrimiçi (online) başvuru formunu eksiksiz doldurulup gönderiniz.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Kesin kayıt, kursiyerin kurs ücretini banka hesabına yatırdıktan sonra HİTİT-TÖMER’e banka dekontu, pasaport, varsa T.C. Kimlik Kartı ya da Yabancı Kimlik Kartıyla şahsen başvurmasıyla gerçekleşir.

Kurs Ücretleri ve Ödeme

2022-2023 Akademik Yılı

Kurs Ücret Tablosu

Düzey

Ücret

150 $

Kurs ücretinin derslerin başlama tarihinden önce aşağıdaki hesap numarasına yatırılması gerekmektedir. İlk kez TÖMER Türkçe kurslarına katılacak olan kursiyerlerimiz, kurs ücretlerini 2 kur ücreti birlikte olacak şekilde (300 $) aşağıdaki Dolar hesabımıza yatıracaktır.

Kurs ücretinin (banka transfer ücreti hariç) yatırılacağı banka hesap numarası:

Hesap Sahibi

Hitit Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Banka

Ziraat Bankası Çorum Şubesi (Dolar Hesabı)

Hesap Numarası

78-55973328-5003

IBAN

TR2400 0100 0078 5597 3328 5003

Açıklama Kısmı

İsim, Soyisim, Kur Seviyesi, Pasaport Numarası, Uyruğu, varsa Öğrenci Numarası

*Taksitle ya da kredi kartı ile ödeme yoktur.

**Kurs kaydını yapan ve ücretini yatıran kursiyer ücretini geri alamaz.

Kayıt İçin Gereken Belgeler

1. Kur ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu

2. Pasaport

3. Varsa T.C. Kimlik Kartı veya Yabancı Kimlik Kartı

Kayıt Yeri

Kayıt için HİTİT-TÖMER'e gelinmesi gerekmektedir.

Kursiyerler ders başlangıç tarihleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için “tomer.hitit.edu.tr” internet adresinde yayınlanan akademik takvim ile “Duyurular” kısmını takip etmelidir.

DİKKAT:  İl Göç İdaresi TÖMER kurslarına ilk defa kayıt yaptıracak olan öğrencilere üniversiteye kayıt dönemleri haricinde ikamet izni vermemektedir. TÖMER kurslarına kayıt yapmak isteyenlerin bu durumu göz önünde bulundurması gerekir. Üniversite kayıtları; Güz yarıyılı için Eylül ayında, Bahar Yarıyılı için Şubat ayında yapılmaktadır.

ÖNEMLİ UYARI: Yunus Emre Enstitüsü ile üniversitemiz yönetim kurulu kararı gereği belirtilen üniversitelerin dışındaki kurumlardan alınan belgeler HİTİT-TÖMER’e kayıt için geçerli belge olarak kabul edilmemektedir. Ayrıca; üniversitemiz yönetim kurulu kararı gereği belirtilen üniversitelerin sadece yüz yüze sınavları kabul edilmektedir; online (çevrim içi ) sınavlar kabul edilmemektedir.

Adres: Bahçelievler Mah. 3. Sok. No: 6 Çorum / Merkez

Telefon Numarası: +90  (364) 219 23 80