01.04.2021 / 2 Tarihli Düzey Tespit Sınavı

Değerli Öğrencilerimiz;

Hitit TÖMER'de Düzey Tespit Sınavı 01.04.2021 tarihinde saat 14.00’te çevrimiçi (online) yapılacaktır.

01.04.2021 tarihindeki Düzey Tespit Sınavına Hitit Üniversitesine kayıtlı öğrenciler ücretsiz katılabileceklerdir. Hitit Üniversitesinde öğrenci olmayan bireylerin ücret ödemeleri gerekmektedir.

Sınava girmek için mutlaka aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formu doldurmayanlar sınava giremezler.

Sınav çevrimiçi (online) yapılacaktır. Bu nedenle mutlaka kulaklığınızın ve mikrofonunuzun çalışır halde olmasına dikkat ediniz.

Sınava sadece bilgisayardan girebilirsiniz, tablet ve telefonlardan sınava giremezsiniz.

Sınav sırasında sizi görebilmemiz için kameranızı omzunuzun hizasında tutmanız veya  aşağıdaki fotoğraftaki gibi sizi, ellerinizi ve bilgisayarınızın ekranını görebileceğimiz şekilde ayarlamanız gerekmektedir..