Türkçe Kursu Kayıtlarımız ve Ücretlerimiz Güncellenmiştir

Değerli Öğrencilerimiz,

HİTİT-TÖMER Türkçe kurslarımıza katılım ücretleri güncellenmiş olup 1 Temmuz 2023'ten sonra başlayacak Türkçe kursu kayıtlarında aşağıdaki ücretler* geçerli olacaktır:

*(Kitaplar&CD, sınavlar)

Kurs Adı

Ders Saati

Ücret

Türkçe Kursu Temel Düzey (A1)

150 $

Türkçe Kursu Temel Düzey (A2)

150 $

Türkçe Kursu Orta Düzey (B1)

150 $

Türkçe Kursu Orta Düzey (B2)

150 $

Türkçe Kursu İleri Düzey (C1)

Türkçe Kursu İleri Düzey (C2) Akademik Türkçe Kursu

150 $

-Yeni A2, B1, B2, C1, C2 Türkçe kurslarımız 03.07.2023 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Yeni A1 Türkçe kursumuzun yeterli öğrenci sayısına ulaşıldığı takdirde Temmuz ayı içerisinde en kısa sürede açılması planlanmaktadır.

DİKKAT:  İl Göç İdaresi TÖMER kurslarına ilk defa kayıt yaptıracak olan öğrencilere üniversiteye kayıt dönemleri haricinde ikamet izni vermemektedir. TÖMER kurslarına kayıt yapmak isteyenlerin bu durumu göz önünde bulundurması gerekir. Üniversite kayıtları; Güz yarıyılı için Eylül ayında, Bahar Yarıyılı için Şubat ayında yapılmaktadır.

İlk kez TÖMER Türkçe kurslarına katılacak olan kursiyerlerimizin kurs ücretlerini 2 kur ücreti (300 $) birlikte aşağıdaki hesabımıza ödemesi gerekmektedir.

Derslerin başlama tarihinden önce ödenmesi gereken kurs ücretlerinin (banka transfer ücreti hariç) yatırılacağı banka hesabı:

Hesap Adı

Hitit Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü (TÖMER Dolar Hesabı)

Banka

Ziraat Bankası 78 Çorum Şubesi

Hesap Numarası

78-55973328-5003

IBAN

TR 2400 0100 0078 5597 3328 5003

Açıklama Kısmı

Öğrencinin Adı Soyadı,  Öğrenci Numarası, Geleceği Kur Düzeyi (Öğrenci numarası olmayan kursiyerler, uyruk ve pasaport numaralarını girmelidirler.)

Örnek: Ali Aslan, 23000011, A1

*Taksitle ya da kredi kartı ile ödeme yoktur. Eksik ya da Türk Lirası yatırılan kurs ücretleri kabul edilmeyecektir.

*Kurs ücretini ödeyip kaydını tamamlayarak kayıt belgesi alan kursiyer, kurs ücretini geri alamaz; aynı zamanda Merkezimiz yönergesi ve ilgili yönetim kurulu kararlarını kabul etmiş sayılır.

Kurslarımıza başvurmak isteyen öğrencilerimizin kurs ücretinin  yatırıldığına dair banka dekontunu ve istenen diğer bilgileri aşağıda verilen linkte yer alan kayıt formuna yüklemeleri gerekmektedir.

Kurs Kayıt Formu:

İletişim: